Welkom op

de website

Op deze website leest u alle informatie over gevelrenovaties. Daarnaast kunt u tot wel 30% besparen door in een keer meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken.

Vergelijk offertes Bespaar tot 30%

Crepi

Eén van de eenvoudigste manieren om uw woning volledig te isoleren zonder dat u binnenshuis ruimte moet prijsgeven is door gebruik te maken van crepi. Steeds meer mensen kiezen er vandaag de dag tijdens het uitvoeren van een gevelrenovatie dan ook voor om hun gevel te bezetten met isolatie en crepi. Deze keuze wordt niet zomaar gemaakt, in tegendeel. Door gebruik te maken van crepi met isolatie zorgt u er namelijk niet alleen voor dat het warmteverlies bij uw woning in de kiem wordt gesmoord, daarnaast wordt meteen een interessante meerwaarde gerealiseerd voor uw huis en komt deze er als nieuw uit te zien.

Uitstekende isolatie zonder ruimteverlies

Veel mensen vinden het zonde dat ze om een goede isolerende factor te kunnen verkrijgen voor hun woning heel wat ruimte binnenshuis moeten prijsgeven. Toch is dat niet noodzakelijk, in tegendeel. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van isolatie met crepi zorgt u er namelijk voor dat de isolatie niet binnenshuis, maar wel aan de buitenzijde van de gevel wordt aangebracht. Het gevolg is een perfect geïsoleerde woning, maar dan wel zonder dat u ruimte binnenshuis heeft moeten prijsgeven.

Voordelen van crepi

Veel mensen onderschatten de unieke voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van crepi. Indien u er tijdens het uitvoeren van een gevelrenovatie voor kiest om crepi te gebruiken, dan kunt u in ieder geval steevast rekenen op de volgende interessante voordelen:

  • U kunt heel veel ruimte besparen binnenshuis terwijl u toch kunt genieten van een prima isolatie.
  • De unieke werking van crepi in combinatie met isolatie zorgt er voor dat de onderliggende constructie optimaal wordt beschermd tegen vocht en vriesweer.
  • Het prijskaartje mag in eerste instantie een beetje pijn doen, u zult merken dat u deze binnen een afzienbare termijn dubbel en dik zult terugverdienen.