Welkom op

de website

Op deze website leest u alle informatie over gevelrenovaties. Daarnaast kunt u tot wel 30% besparen door in een keer meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken.

Vergelijk offertes Bespaar tot 30%

Herstel gevel

Vooral indien u reeds over een oudere woning beschikt is de kans bestaande dat er op een bepaald ogenblik schade zal optreden aan de gevel van uw huis. Deze schade uit zich in het merendeel van de gevallen onder de vorm van een scheur. Scheuren in de muren van uw woning, evenals in de gevel zijn op het eerste zicht veelal zeer onschuldig. Vooral bij een nieuwbouw is er namelijk altijd wel sprake van kleine scheurtjes, maar toch is het belangrijk om deze in het oog te houden. Wanneer de ruimte tussen de beide muurdelen door de scheur na verloop van tijd aanzienlijk groter wordt kan dat namelijk wijzen op een diepere oorzaak. Deze onderzoeken en oplossen is dan ook bijzonder belangrijk.

Gevel herstellen hoeft niet duur te zijn!

Het uitvoeren van herstellingswerken aan de gevel van een huis wordt door veel mensen alsmaar uitgesteld. Zij gaan er namelijk nog steeds vanuit dat er aan dergelijke werkzaamheden een stevig kostenplaatje is verbonden. Niets is echter minder waar, in tegendeel. Wanneer u er voor kiest om op regelmatige basis gevelrenovatie uit te voeren zorgt u er namelijk voor dat de kwaliteit van uw gevel zo optimaal mogelijk wordt gehouden. Hierdoor zullen de werken nooit veel tijd in beslag nemen en blijft de kostprijs ten allen tijde zo beperkt mogelijk. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het herstellen van een gevel hoeft dus beslist niet altijd veel geld te kosten.

Wanneer een gevel herstel toepassen?

Er zijn verschillende situaties aan te halen waarin het interessant kan zijn om gevel herstel uit te voeren. Veel mensen houden hier geen rekening mee, maar een gevel bestaat uit tal van verschillende onderdelen. Al deze verschillende onderdelen kunnen na verloop van tijd sporen van slijtage gaan vertonen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het lood aan de gevel dat u graag waterdicht zult willen houden, maar wat bijvoorbeeld ook te denken van de raamdorpels en de voegen? Een tijdige controle van de gevel uitvoeren kan er hoe dan ook voor zorgen dat het herstel van uw gevel indien nodig niet alleen efficiënt, maar ook zo voordelig mogelijk plaats kan vinden.