Welkom op

de website

Op deze website leest u alle informatie over gevelrenovaties. Daarnaast kunt u tot wel 30% besparen door in een keer meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken.

Vergelijk offertes Bespaar tot 30%

Gevelrenovatie prijzen

De gevel is een belangrijk onderdeel van uw huis. Het heeft meerdere functies, waarbij de uitstraling van uw huis zeker de belangrijkste functie is. De gevel is bepalend voor de uitstraling van uw huis. Voor de waarde van uw huis is het daarom belangrijk dat uw gevel in een goede conditie is.

Om deze goede conditie te bereiken en te waarborgen, is het nodig dat uw gevel bij schade wordt gerenoveerd.

Keuzes

U heeft hiervoor de keuze; zelf renoveren of laten renoveren. Onze voorkeur geniet om het te laten renoveren. Als u het zelf gaat doen, heeft u speciaal gereedschap nodig wat u hoogstwaarschijnlijk niet heeft. Het is daarom aan te raden om het door een gespecialiseerd bedrijf te laten doen.

Prijzen

De prijzen voor het renoveren van de gevel lopen erg uiteen. Dit heeft meerdere redenen:

  • Het bedrijf dat de werkzaamheden voor u gaat uitvoeren. Elk bedrijf hanteert andere prijzen.
  • De mate van de schade. Hoe erger de schade, hoe langer het renoveren duurt, hoe hoger de prijs uit zal vallen.
  • Het soort werkzaamheden. Er bestaat een dusdanig verschil tussen het dichten van een scheur of het vervangen van stenen.

 

Soort werkzaamheden Prijs
Vervangen van stenen Vanaf €15 per vierkante meter
Dorpel/Latei vervangen Vanaf €30 per uur
Herstellen van de voegen Vanaf €15 per vierkante meter
Impregneren Vanaf €10 per vierkante meter
Metselmortel Vanaf €0,75 per liter

 

Zoals u in bovenstaande tabel kan zien, lopen de prijzen nogal uiteen. Het is echter lastig om de prijzen te vergelijken doordat er gebruik wordt gemaakt van meerdere soorten eenheden.

Wij raden u sowieso aan om vooraf bij meerdere bedrijven een offerte aan te vragen. Op die manier kunt u de prijzen vergelijken en kunt u de juiste keuze gaan maken. Ga het in ieder geval niet zelf doen; besteed het werk uit aan de mensen die over de juiste kennis beschikken.