Welkom op

de website

Op deze website leest u alle informatie over gevelrenovaties. Daarnaast kunt u tot wel 30% besparen door in een keer meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken.

Vergelijk offertes Bespaar tot 30%

Spouwmuurisolatie

Heel veel mensen die over een oudere woning beschikken moeten op een bepaald ogenblik veelal jammer genoeg vaststellen dat ze ondanks vaak reeds aanzienlijke inspanningen er toch niet in slagen om het warmteverlies in te perken. Bij het isoleren van een woning wordt er steevast speciale aandacht besteed aan het dak en de beglazing, maar vaak wordt bijvoorbeeld de spouwmuur over het hoofd gezien. Nochtans is deze uitermate belangrijk. Iedere dag opnieuw gaat er bijzonder veel warmte verloren via de spouw en dat zorgt er voor dat u op het eind van het jaar een stevige energiefactuur zult voorgeschoteld krijgen. Wilt u het prijskaartje van uw energieverbruik binnen de perken houden? Dan is het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie ongetwijfeld een aanrader.

12 procent rendement

Wanneer we de kostprijs van spouwmuurisolatie onder de loep nemen stellen we vast dat deze aanzienlijk lager ligt in vergelijking met andere soorten isolatie. Daarnaast garandeert het aanbrengen van spouwmuurisolatie u een prachtig rendement, in het bijzonder omdat er niet één keer kan worden bespaard, maar wel meerdere keren. Ondanks het feit dat u slechts één keer moet investeren in het aanbrengen van spouwmuurisolatie kunt u ieder jaar opnieuw rekenen op een behoorlijke besparing op uw energiefactuur. Deze besparing is zelfs zo aanzienlijk dat ze overeenkomt met een rente van 12 procent op een spaarrekening. Niet slecht toch?

Waarom spouwmuurisolatie aanbrengen?

Heeft uw woning eveneens een spouwmuur die niet is geïsoleerd, maar twijfelt u toch nog over het al dan niet toepassen van spouwmuurisolatie bij gevelrenovatie? Wij zetten graag alle voordelen die zijn verbonden aan dit type isolatie voor u op een rijtje:

  • Het klimaat in huis wordt aanzienlijk verbeterd waardoor u een meer comfortabel en behaaglijk gevoel krijgt.
  • De temperatuur van de binnenmuur stijgt.
  • Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie worden vochtige binnenmuren evenals vocht- en schimmelproblemen voorkomen.
  • Geluidsoverlast vanuit de omgeving wordt beperkt.
  • Warmteverlies wordt op zeer doeltreffende wijze voorkomen waardoor u een mooi bedrag kunt besparen op uw energiefactuur.